HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızına tokat atan babaya şok ceza

İstanbul Bağcılar'da yaşayan berber Adem Orduluoğlu, tokat attığı eşi ve kızına, şikayetleri üzerine açılan dava sonucunda 6 bin lira para cezası ödemeye mahkum edildi. Orduluoğlu, para cezasını peşin veya 10 taksitte ödemediği takdirde, 10 ay süreyle haftanın dört günü kamu yararına çalışacak, bunu da yerine getirmediği zaman 10 ay hapis cezası yatacak.

de kendisini desteklemediği için tepki gösterdi. Orduluoğlu, eşine de tokat attı. Olayın ardından Orduluoğlu'nun kızı ve eşi emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından açılan davada Orduluoğlu'nun kızı ve eşi şikayetlerini geri çekti ancak olay kamu davasına dönüştüğü için yargılama sürdü.

ÖDEMEZSE 10 AY HAPİS

Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ve dört yıl süren dava sonucunda, Orduluoğlu, eşine ve kızına üçer bin lira ödemeye mahkum edildi.

Ailelerin çocukların eğitiminden sorumlu olduğunu, çevresel şartların çocukları etkilediğini aktaran Orduluoğlu, aldığı cezayı eleştirerek, "Hafif dokun, ver 3 bin. Hafif dokun, ver 3 bin." dedi.

Evde yaşadıkları tartışma sırasında kızının da kendisine saldırdığını iddia eden Orduluoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim attığım tokattan sonra kızım da bana saldırdı ama gidip şikayetçi olmadım. Baba yüreği yine de. Bu olayın neticede olmaması, bu dereceye gelmemesi lazımdı. Kızım daha sonra annesiyle polise gitti. Neymiş ben darp yapmışım. Darp olayı yok aslında. Ben şiddete kesinlikle karşıyım ne çocuğuma, ne de eşime şiddeti severim. Karıncayı dahi incitmeyen bir insanım. Ben şiddet yapmış konumuna düştüm burada. Benim gibi binlercesi var ama sesini çıkarmıyor."

(AA)


En Çok Aranan Haberler