HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızını 8 yerinden bıçaklayıp, boğarak öldüren baba konuştu

Kızını önce bıçaklayan ardından ölmedi diye leğende boğan cani baba, 'kızımı namusum için öldürdüm' dedi

Kızını 8 yerinden bıçaklayıp, boğarak öldüren baba konuştu

Kırıkkale’de yatılı bir okulda ahçılık yapan 45 yaşındaki Sinan Türkoğlu, bir süre önce nişanlısına kaçtıktan sonra bu Sabah eve dönen 16 yaşındaki kızı Beyza’yı tartıştıktan sonra sinir krizi geçirip, ekmek bıçağını vücudunun çeşitli yerlerine sapladı. Gözü dönen baba, kızının ölmediğini görünce banyodan aldığı leğeni su ile doldurup, başını içine sokup boğarak öldürdü.

Korkunç cinayet, Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi, 1188’inci Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın üst katında Sinan Türkoğlu’nun yeni aldığı dairesinde dün sabah 08.00 sıralarında meydana geldi.

Kızı Beyza’nın bir süre kaçtığı nişanlısından bu sabah eve dönmesi üzerine sinirlenen baba Sinan Türkoğlu, kızı ile tartışmaya başladı. Baba Sinan Türkoğlu, tartışma sırasında eline geçirdiği bıçakla kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra içine su doldurduğu leğene kafasını sokup, bir süre bastırdıktan sonra boğarak öldürdü.

’KIZIMI ÖLDÜRDÜM, GELİN BENİ TESLİM ALIN’

Büyük oğlu evde bulunmayan ve eşinin gözleri önünde kızını bıçakladıktan sonra boğarak öldürdüğünü itiraf eden baba Sinan Türkoğlu, Emniyeti ve 112 Acil Servis’i arayıp, "Kızımı öldürdüm, gelin beni teslim alın" diyerek haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Beyza’nın öldüğünü belirledi. Evde yapılan incelemenin ardından ceset, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

'NAMUSUM İÇİN ÖLDÜRDÜM'

Olayın ardından eve gelen polisin gözaltına aldığı Sinan Türkoğlu, ilk ifadesinde namusu için kızını öldürdüğünü söyledi. Sinan Türkoğlu, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesi alındıktan sonra Adliyeye çıkarıldı.

/


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler