HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli'de okullar tatil

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli genelinde anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime Salı günü bir gün süre ile ara verileceği belirtildi.

Ayrıca olumsuz hava şartları nedeniyle de Kocaeli Üniversitesi'nde Salı günü yapılacak olan sınavlar iptal edildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul başta olmak üzere 15 ilde okullar tatil edilmişti. Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; "Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

ÜNİVERSİTEDE SINAVLAR İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından Kocaeli Üniversitesi'nde Salı günü yapılacak olan sınavların iptal edildiğini ve eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Rektör Sadettin Hülagü sosyal medya hesabında; "Metorolojik uyarılar doğrultusunda mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ'de eğitime bir gün ara verilecektir. Tatil kararı tüm kapüsler için geçerlidir. Sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır”, açıklamalarını paylaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler