HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocasını öldüren kadın intihar etti

Ankara'nın Kazan ilçesinde cinnet getiren kadın, tartıştığı kocasını satırla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde 15 yıllık evli 2'si kız 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Biricik Sarıkaya, sürekli tartışıp, dayak yediği iddia ettiği 40 yaşındaki kocası Enser Sarıkaya'yı çocuklarının da uyuduğu sırada yatak odasında satırla boğazını keserek öldürdü. Kocasının kendisini aldattığını iddia eden ve cinnet geçiren kadın, daha sonra balkona geçip elbise astığı ipi kesip boynuna geçirerek kendisini aşağı sarkıtarak intihar etti.

Korkunç olay, Kazan'ın Atatürk Mahallesi, Pınar Sokak, Ersan Apartmanı, 10 numaralı dairede sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında sürekli sorun yaşanan Sarıkaya ailesi arasında iddiaya göre ilçedeki bir temizlikçi firmasında asgari ücretle çalışan Enser Sarıkaya'nın dün gece eve geç gelmesi sonucu eşi Biricik ile aralarında yeniden tartışma çıktı. Gece 23.00 sıralarında alkollü gelen Enser Sarıyaka, evde kendisini bekleyen eşi ile arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında önce eşini, sonra da çocuklarını döven Enser Sarıkaya yatak odasına geçti.

Kocasının uymasını bekleyen Biricik Sarıkaya, büyük kızı 14 yaşındaki lise 2'nci sınıf öğrencisi Dilara'ya 'Bu adamı bugün öldüreceğim' dediği öğrenildi. Gece geç saatlere kadar annesinin, babasına 'bir şey yapmasın' diye uyumadığı öğrenilen Dilara, uzun süre annesiyle kalmak istedi. Ancak gece yarısından sonra evin büyük kızı Dilara uykuya daldı. Bu sırada Dilara ile birlikte 10 yaşındaki kızı Dilan ve henüz 10 aylık oğlu Berat'ın uyuduğunu gören anne Biricik Sarıkaya, eline aldığı satırla önce kocasını boynundan keserek öldürdü. Cinnet geçiren Biricik Sarıkaya, daha sonra evin balkonuna geçip, elbise astığı ipi kesip boynuna geçirdi ve balkondan aşağı sarktı.

Sabah 06.00 sıralarında uyanan evin büyük kızı Dilara korkunç manzara ile karşılaştı. Evden yükselen çığlıklar üzerine gelen komşuları, polisi ve 112'yi aradı. Gelen ekipler, Enser Sarıkaya'yı evin yatak odasında boğazından kesilmiş halde ölü, Biricik Sarıkaya'yı ise borçlarını yeni bitirdikleri evlerinin balkonunda asılı vaziyette buldu.

Olay yeri olan evin hemen yanında bulunan ilkokul nedeniyle öğrencilerin cenazeyi görmemeleri için savcılık beklenmeden çağrılan itfaiye yardımıyla anne Biricik Sarıkaya'nın cesedi asılı olduğu balkondan indirildi. Koca Enser Sarıkaya'nın cesedi de savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından eşiyle birlikte Kazan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Eşi ile birlikte temizlikçi firmasında çalışan, ancak oğlunun doğumundan sonra ayrılan Biricik Sarakaya'nın bu yıl içinde eşiyle tartıştıktan sonra bileğini kesip, Kazan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kazan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Biricik Sarıkaya'nın cebinden bir de not çıktı. Biricik Sarıkaya yazdığı kısa notta, "Bu adamı öldüreceğim, beni başka kadınla aldatıyor" diye yazdığı ortaya çıktı. Sarıkaya çiftinin cenazeleri incelenmek üzere Keçiören Ali Tıp Kurumu'na sevk edildi. (DHA)

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler