HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komşu kadını dilinden bıçakladı

Çorum'da iki kadın tartıştıkları apartman komşuları tarafından bıçakla yaralanırken, kadınlardan birinin dilinde bile bıçak yarası olduğu öğrenildi. Daha önce çeşitli sebeplerle sorun yaşadığı üst kattaki komşusu Miyase G. ile konuşmak için dairesine giden Ali Y., çıkan tartışma sonrasında Miyase G. ile yanında bulunan akrabası Elif A.'yı darp etti. Ali Y. daha sonra evden aldığı bıçakla iki kadını vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı.

Komşu kadını dilinden bıçakladı

İddiaya göre, Mimar Sinan Mahallesi 11. Cadde'deki bir apartmanda yaşayan Ali Y. (58), daha önce de çeşitli sebeplerle sorun yaşadığı üst kattaki komşusu Miyase G. (45) ile konuşmak için dairesine gitti

Tartışmaya başlayan Ali Y. ile Miyase G. arasında kavga çıktı. Bir süre apartman yöneticiliği de yapan Ali Y, Miyase G. ile yanında bulunan akrabası Elif A'yı (50) darbetti. Ali Y, daha sonra evden aldığı bıçakla iki kadını vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan iki kadının vücutlarının birçok yerinde kesi olduğu, Miyase G'nin ayrıca dilinde de bıçak yarası bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. (AA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler