HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kontrolden çıkan TIR, zincirleme kazaya sebep oldu: 5 yaralı

Esenyurt, TEM Bağlantı Yolu'nda bir TIR, kontrolden çıkarak önündeki otomobile arkadan çarptı.

İstanbul,(DHA) Meydana gelen zincirleme kazada, ikisi ağır 5 kişi yaralanırken, kazaya sebebiyet veren TIR sürücüsü ise kaçarak kayıplara karıştı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Esenyurt, D-100 Karayolu, TEM Bağlantı yolu, Haramidere Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre, plakası öğrenilemeyen seyir halindeki bir TIR, kontrolden çıkarak önünde ilerleyen Ozan K. yönetimindeki 34 FK 5926 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle arka kısmı hurdaya dönen otomobil de, önünde seyreden Timur D. yönetimindeki 34 JM 3289 plakalı başka bir otomobille çarpıştı. Zincirleme kazanın ardından, 34 FK 5926 plakalı otomobilde bulunan 4 kişi araç içerisinde sıkışırken, kazaya sebebiyet veren TIR sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan ikisi ağır 4 yaralıyı çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazaya karışan diğer otomobilde bulunan bir kişi de hafif yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle, TEM Bağlantı Yolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Kurtarma çalışmaları nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışması yapmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler