HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da taksici cinayeti

KONYA (İHA) - Konya'da bir taksici boğazı kesilerek öldürüldü. Taksicinin aracı ise terk edilmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, polis, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Ahmet Yesevi Sokak'ta ticari bir taksiden erkek cesedi atılarak hızla uzaklaşıldığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti. Polis, olay yerinde ensesine direksiyonun kilit levyesi saplanarak vücudu çeşitli yerlerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş bir erkek cesediyle karşılaştı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre ticari bir taksiden atılan cesedin, yapılan araştırma sonucu geceleri taksicilik yapan 2 çocuk babası Hakkı Önsarı'ya (32) ait olduğu belirlendi. Babası Hüseyin Önsarı'ya ait 42 TT 725 plakalı taksiyle gece çalıştığı öğrenilen Hakkı Önsarı'nın cesedinin bulunmasının ardından araç merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde de terk edilmiş olarak bulundu.

Nalçacı Caddesi Faruk Sükan Doğum Evi önündeki durağa bağlı olarak çalışan Hakkı Önsarı'nın cep telefonu ve cüzdanındaki bir gecelik kazancı için öldürüldüğü tahmin ediliyor. Polis olayla ilgili görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 3 kişiyi arıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler