HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da uyuşturucu ve sigara nakli ‘Vakum'a takıldı

Konya-Adana karayolunda bir kamyonette narkotik köpeği Vakum ile yapılan aramada 44 kilo esrar ile 30 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Konya'da uyuşturucu ve sigara nakli ‘Vakum'a takıldı

Konya-Adana karayolunda jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu kamyonette narkotik köpeği Vakum ile yapılan aramada özel yapılan bölmelerden 44 kilo satışa hazır esrar ile 30 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler Konya-Adana karayolunda uygulama yaptı.

Yapılan uygulamalar sırasında ekipler, İsa B. idaresindeki yem yüklü olduğu ileri sürülen bir kamyoneti durdurdu. Kamyonet sürücüsü İsa B. ve yanındaki Hüseyin T'den şüphelenen jandarma ekipleri, narkotik köpeği Vakum'la birlikte araçta arama yaptı. Jandarma ekipleri yem torbalarının arasında ve kamyonete yapılan özel bölmelerde 30 bin paket kaçak sigara bulurken, narkotik köpeği ise uyuşturucu maddeye tepki verdi. Detaylıca aranan kamyonetin branda ile kapalı üst tarafı ile özel yapılan gizli bölmelerde satışa 44 kilo esrar buldu.Kamyonet sürücüsü İsa B. ile arkadaşı Hüseyin T. gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli kaçakçılık ve uyuşturucumadde ticaretinden dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler