HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da zincirleme trafik kazası

Konya'da buzlanma ve yoğun sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.

Kulu Makası’nda buzlanma ve sis nedeniyle 15 TIR, 2 otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.

Konya'da yoğun sis ve buzlama nedeniyle gerçekleşen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Kulu Makası'nın Ankara yönü çıkışında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yolda oluşan gizli buzlanma ve sis nedeniyle çoğunluğunu kamyonların oluşturduğu 15 TIR, 2 otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi. Kaza yerine Konya ve Ankara'dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Kurtarma ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için uzun süre uğraştı. Belediye ekipleri, kaygan zemin ve sis nedeniyle kaza yerine ulaşmakta zorluk yaşayan ambulans araçları için yolda sürekli tuzlama çalışması yaptı. Bölünmüş yolun Ankara istikameti kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, Konya istikameti ise ambulans araçlarının dönüşü için ara ara trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler