HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kopan bacağının yanında yardım bekledi

Mersin'de akılaklmaz bir kaza meydana geldi. Adana'ya giden çimento yüklü TIR, devrildi. Kazada bir bacağı kopan sürücü Hasan Aslankan kopan bacağının yanında uzun süre yardım bekledi. Yoldan geçen sürücüler manzara karşısında dehşete kapıldılar. Kaza nedeniyle uzun süre D-400 karayolunun bir bölümü trafiğe kapanırken, itfaiye ekiplerinin yolu temizlemesiyle trafik akışı yeniden sağlandı.

Kopan bacağının yanında yardım bekledi

Mersin'den Adana'ya giden çimento yüklü TIR, devrildi. Kazada bir bacağı kopan sürücü Hasan Aslankan, hastanede tedaviye alındı.

Hasan Aslankan yönetimindeki 59 KD 931 plakalı TIR, Tarsus mevkiinde bilinmeyen bir nedenle bariyerlere çarparak devrilince sürücü araçtan dışarı fırladı. Ağır yaralanan Hasan Aslankan'ın sol bacağı koptu.Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, sürücüyü kopan bacağı ile yanyana buldu. Hayatta olan ve şokta olduğu gözlenen sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında konuşmaya çalıştı. Acılar içersinde sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen Hasan Aslankan, ambulansla kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaza nedeniyle uzun süre D-400 karayolunun bir bölümü trafiğe kapanırken, itfaiye ekiplerinin yolu temizlemesiyle trafik akışı yeniden sağlandı. (DHA)


En Çok Aranan Haberler