HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpek seri katili

Emekli bankacı Tülin Boran’ın bakımlarını üstlendiği 90 köpekle yaşadığı Gebze’ye bağlı Tavşanlı Köy’ünde, son bir aydır yaşananlar korku filmlerini aratmıyor.

64 yaşındaki Tülin Boran, emekli olduktan sonra Bostancı’da evinin bahçesinde beslediği 20 köpeğiyle Tavşan’lı Köyüne geldi. Köy muhtarından yardım isteyen Boran, tahsis edilen arazide hayvanlarını beslemeye devam etti. Kendisi de, araziye koyduğu prefabrik evde yaşamaya başladı. Aradan geçen 6 yılda Boran’ın baktığı köpek sayısı 90’a ulaştı. Ancak, kullandığı arazi geçtiğimiz yıl hafriyatla doldurulmaya başlandı. Kendisine gösterilen, daha küçük bir alanda köpeklerini beslemeye devam eden Boran barınaklarını taşırken, son bir ay içinde esrarengiz olaylar baş göstermeye başladı. Önce bazı köpeklerin kulakları kesildi. Bazılarının da delici ve kesici aletler ya da silahla yaralandı.
POMPALIYLA VAHŞET

Geçtiğimiz hafta ise tel örgülü kafeslerinde bağlı 3 sokak köpeği, pompalı tüfekle vuruldu. İki köpek öldü, biri tedavi için İstanbul’a götürüldü. Boran, hemen jandarmaya haber verdi. Boş kovanları toplayan jandarma çalışmalarını sürdürürken, dün sabaha karşı ikinci saldırı geldi. Saldırganlar pompalı tüfekle 4 köpeği daha öldürdü, 2 köpeği yaraladı. Jandarma bu saldırı sonrası da 20 boş kovan topladı, ancak silahlar yivsiz olduğu için çaresiz kaldı.

Kaynak: Hürriyet

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler