HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpeklerini çalan çocuğa afişli çağrı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi'nde işyerinin bahçesinden 2 köpeği çalınan işyeri sahipleri, kamera kayıtlarında çocuk olduğu anlaşılan şüpheliye afişli çağrı yaptı.

Köpeklerini çalan çocuğa afişli çağrı

GEBZE (Kocaeli), (DHA) - Olayla ilgili polise şikayette bulunan işyeri sahipleri, 'Köpekleri getirdiğin takdirde şikayetten vazgeçeceğiz' yazılı afişleri ilçenin birçok yerine astı.

Gebze Sultan Orhan Mahallesi'nde reklam firması bulunan Murat Duman ve Zeynep Çakıcı'nın işyerinin bahçesinde besledikleri 3 yaşındaki 'Ares' ve 2.5 yaşındaki 'Paris' adlı kaniş cinsi köpekleri, birer gün arayla çalındı. 3 Şubat pazartesi günü saat 21.30'da 'Ares'e yemek vermek için bahçedeki kulübeye giden Murat Duman köpeğin kulübede olmadığını görünce hemen güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda 12- 13 yaşlarındaki çocuğun bahçeye duvardan atlayarak girip köpeği alıp çıktığını gördü. Ertesi gün saat 13.50 sıralarında 'Paris'in de kulübede olmadığını fark eden Murat Duman, yine kamera kayıtlarını incelediğinde bu köpeğin de aynı çocuk tarafından çalındığını görünce Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

'KAMERA KAYITLARINDA KABAK GİBİ ORTADASIN'

İşyerinin ortağı Zeynep Çakıcı, köpeklerle birlikte işyerinde baktıkları kedinin de çalındığını, ancak kedinin gece işyerine geri döndüğünü belirterek, hırsızlık olayını gerçekleştiren çocuğun işyerine yakın bir bölgede oturduğunu sandıklarını söyledi.

Köpeklerinin çalınmasına çok üzülen Murat Duman ve Zeynep Çakıcı, işyerinin bahçesine ve İlçenin çeşitli yerlerine köpeklerinin resminin bulunduğu afişler asarak vatandaşlardan yardım istedi. Bu arada afişlerde yardımcı olan vatandaşlara ödül verileceğini duyuran işyeri sahipleri, köpekleri çalan çocuğa da şu mesajı yazdı:

"Hırsız çocuk. Kamera kayıtlarında kabak gibi ortadasın. 9 Şubat Pazar günü akşamına kadar getir ya da gönder. Eğer gelmezse köpekler, bu kayıtlar ana haber bültenine kadar çıkacak ve yakalanacaksın. Getirirsen seni affedeceğiz. Getirmezsen çocuk mahkemeleri affetmez. Köpeklerimizi bekliyoruz. Affedilmek senin elinde."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler