HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köprüde kaza yapan sürücü aşağı atladı

Boğaziçi Köprüsü Anadolu Yakası istikametinde saat 11:00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Köprüde kaza yapan sürücü aşağı atladı
34 TB 0905 plakalı BMW marka otomobil sürücüsü Kenan Aktaş(30), köprü üstünde korkuluklara çarparak kaza yaptı.
Kaza sonrası Aktaş, kendisine yardıma gelen bir motosikletlinin gözleri önünde korkuluklara çıkarak köprüden aşağıya atladı. İhbar üzerine polis ekipleri, hem köprü üstünde hem de denizde arama çalışmaları başlattı. Ancak Aktaş'a ulaşılamadı.
Yaşananlara tanıklık eden motosiklet sürücüsü yaşanan olayı şöyle anlattı : Seyir halindeyken önümdeki otomobilin bariyerlere çarparak kaza yaptığını gördüm. Yardım etmek için durup otomobil sürücüsünün yanına gittim.
Kazada airbag patladığı için korna durmadan çalıyordu. Sürücü dışarıya çıkmış tedirgin bir hali vardı. Bende bir şey olmaz aküyü çıkarırsak korna susar dedim. O da tamam deyince aracın kaputunu açmaya çalıştım. Tam bu sırada kafamı kaldırdığımda otomobil sürücüsünün korkuluklara çıkıp kendini biranda aşağıya bıraktığını gördüm" dediği öğrenildi. Beşiktaş Dikilitaş'ta market işletmeciliği yapan Aktaş'ın intihar etmek için köprüye geldiği otomobilin abisi Hikmet Aktaş'a ait olduğu belirlendi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. (DHA)

[Köprüde kaza yapan sürücü aşağı atladı](http://video.mynet.com/habervideo/Koprude-kaza-yapan-surucu-asagi-atladi/1477003/ "Köprüde kaza yapan sürücü aşağı atladı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
**KÖPRÜDE İKİNCİ İNTİHAR**
Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen 30-35 yaşlarında bir kişi Üsküdar yönünden yürüyerek Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Kimseye görünmeden Beylerbeyi ayaklarına gelen kişi, korkuluklara çıkarak kendini aşağı bıraktı.
Boğaz'ın sularına gömülen kişi bir süre sonra tekrar su yüzüne çıktı. Denizde çırpınan birini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik'e bağlı ekipler, ağır yaralıyı tekneye çıkardı. Beylerbeyi İskelesi'ne getirilen yaralı, burada sedyeye konularak ambulansa alındı. Ambulansa bindirildiği sırada kalbi duran yaralı yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapıldı. Yaralı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler