HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korku filmi gibi 1 Nisan şakası

İzmir Bornova'da, erkek kuaför salon işletmecisi müşterilerine yaptığı 1 Nisan şakasıyla herkesi korkuttu.

İZMİR (İHA) - Birol Çayan’ın yıllardır müşterisi ve yakın arkadaşı olan Ayberk Özsoy, tıraş olmak için arkadaşının dükkanına geldi. Sakal tıraşı için koltuğa oturan Özsoy’u hazırlayan Birol Çayan, müşterisinin yüzünü sabunladı. Daha sonra hiç kimseye göstermeden usturadan jileti çıkardı ve avucuna kırmızı renkli boya sakladı. Koltukta her şeyden habersiz Ayberk Özsoy’un boğazına usturayı sürmesi ile her yer kan gölüne dönmüş gibi kırmızı renkli boya ile boyandı. Ne olduğunu anlamaya çalışan Özsoy da bir anda koltuktan fırladı ve boğazının kesildiğini zannederek aynaya bakmaya, bir eliyle de boğazını yıkamaya başladı. Müşterisinin daha fazla korku dolu dakikalar yaşamasına dayanamayan Çayan, ‘1 Nisan şakası’ dedi ve avucundaki gıda boyasını gösterdi. Uzun süre buna inanamayan ve hâla boğazında kesik arayan Özsoy da, diğer müşterilerin de yatıştırmaya çalışmaları sonucu boğazını yıkadı.

Kuaför Birol Çayan, bu 1 Nisan şakasını uzun süredir planladığını ve kurban olarak Ayberk’i seçerken hem uzun süredir müşterisi hem de arkadaşı olduğu için tercih ettiğini ifade etti. Ayrıca, bu kadar heyecan ve korku yaşayan Özsoy’un, bu şakanın anısına kendisini de hiçbir zaman unutmayacağını, çok güzel bir hatıra olduğunu söyledi.

Ayber Özsoy da, her zaman olduğu gibi sakal tıraşı olmak için geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Acil bir işim vardı ve Birol’a acele etmesini söyledim. Kendisinin usturadan jileti çıkardığını ve avucuna kırmızı gıda boyasını aldığını görmedim. Ben, boğazımı aynada kıpkırmızı görünce bir anda hızlı hızlı nefes almaya ve neremin kesildiğini anlamaya çalıştım. Birol’u gerçekten tebrik ediyorum. Profesyonel bir artist gibi oynadı. Fakat şunu eklemek isterim, seneye 1 Nisan’da kendisine çok dikkat etsin.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler