HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkunç kaza kamerada! Namazdan dönen iki yaşlı adamı havaya uçurdu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir camide sabah namazını kıldıktan sonra yaya üst geçidi yerine refüjden yolun karşısına geçmek isteyen 74 yaşındaki Yaşar Esenboğa ve 73 yaşındaki Ali Seydi Cengiz'in yaşamını yitirdiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Esenboğa ve Cengiz'e çarptıktan sonra karşı şeride çeken otomobil sürücüsünün durmak yerine ters şeritten kaçtı görülüyor.

Edinilen bilgiye göre, dün sabaha karşı Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi yakınında bulunan camide sabah namazı kılan 74 yaşındaki Yaşar Esenboğa ve 73 yaşındaki Ali Seydi Cengiz, evlerine dönmek için yolun karşısına geçmek istedi.

Mevlana Kavşağı'ndaki üst geçit yerine refüjden yolun karşısına geçmeye çalışan Esenboğa ve Cengiz'e, sürücüsü henüz belirlenemeyen beyaz renkli otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Esenboğa ve Cengiz yola savruldu. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine bölgeye polis ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Esenboğa ve Cengiz olay yerinde hayatlarını kaybetti. Polis ve sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Yaşar Esenboğa ve Ali Seydi Cengiz'in cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Esenboğa ve Cengiz’in cenazeleri yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Polis sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken, dün kapalı olan iş yerlerine ait bugün kaza anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde camiden çıkan Yaşar Esenboğa ile Ali Seydi Cengiz'in yolun karşısına geçmeye çalıştıkları görülüyor. Esenboğa ile Cengiz, tali yola geldikleri sırada hızla üzerlerine gelen otomobilden kaçmaya çalışıyor. Ancak otomobilin büyük bir hızla çarptığı Yaşar Esenboğa ile Ali Seydi Cengiz yola savruluyor. Daha sonra sürücü durmak yerine olay yerinden ters şeritten kaçıyor.

İHA


En Çok Aranan Haberler