HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkunca boğulduğunu söyleyemediler

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Semih Karagöz, bisiklet turuna gittiği arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Şipali Deresi’nde boğuldu.

Korkunca boğulduğunu söyleyemediler
Karagöz’ün arkadaşları ailelerinden dayak yiyecekleri korkusuyla boğulma olayını haber vermeyerek evlerine döndü. Çocukları eve dönmeyince teleşa kapılıp polise veren aile, polisin Semih Karagöz’ün arkadaşları ile konuşmasından sonra gerçeği öğrendi. Semih’in cesedi dalgıçlar tarafından dereden çıkarıldı.
İnegöl’ün Yinece Mahallesi’nde oturan ve Gazipaşa İlköğretim Okulu’nda bu yıl 8’inci sınıfa geçen Semih Karagöz, dün arkadaşlarıyla birlikte bisiklet turuna çıktı. Bisikletle Şipali Köyü’ne giden Semih Karagöz ve arkadaşları, köyün girişindeki köprünün aşağı kısmında serinlemek için Şipali Deresine girdi. Yüzme bilmeyen Semih Karagöz, arkadaşlarının gözü önünde girdiği derede boğuldu. Korkudan ne yapacaklarını bilmeyen arkadaşları, telaşla olay yerinden ayrılıp evlerine geldi. Ailelerinden dayak yiyecekleri korkusuna kapılan çocuklar, başlarından geçen olayı anlatmadı. Yoğurt Pazarı Mevkii’nde sakatatçılık yapan baba Fahrettin Karagöz, oğlu Semih Karagöz dün gece eve dönmeyince, durumu polise bildirdi.
Nurten ve Fahrettin Karagöz çiftinin iki çocuğundan küçüğü olan Semih’i arama çalışmaları sürerken, korkup susan arkadaşları suskunluklarını bozup, başlarına gelen olayı kendilerinden bilgi almak isteyen polislere anlatınca, jandarma ekipleri Şipali Köyü’ne giderek, dere kenarında gerekli inceleme ve araştırmayı başlattı. Dere kenarında Semih Karagöz’ün bisiklet ve elbiselerini bulan jandarma ekipleri, Yalova Deniz Polisi Sualtı Ekibinden destek istedi.
Yalova’dan gönderilen 3 dalgıç, Şipali Deres’inde, arkadaşlarının gösterdiği yer ve çevresinde Semih Karagöz’ü bu sabah aramaya başladı. Birkaç dalış sonucunda, talihsiz Semih’in cesedine Şipali deresinin 6 metre derinliğindeki bölümünde ulaşılarak çıkarıldı.
Dalgıçların arama çalışmalarını endişeyle izleyen Nurten ve Fahrettin Karagöz çifti, çocuklarının cesedini görünce gözyaşlarına boğuldu. Semih Karagöz’ün cesedi, savcılık incelemesi ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, daha sonra da Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler