HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kredi kartı borcu yüzünden kendini astı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, kredi kartı borcundan dolayı emekli maaşına haciz getirilen ve ailesiyle sorunları olan Ahmet E., kendini iple köprüye asarak intihar etti.

Olay, ilçeye adını veren tarihi köprüde gerçekleşti. İddiaya göre, Meriç'in Paşayenice köyünde ikamet eden Ahmet E. (54), bir süre önce bankadan kredi çekerek ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Bir süre İstanbul'da yaşayan şahıs, eşiyle aralarında çıkan tartışma sonucunda memleketi Meriç'e döndü. Ayrıca bankadan çektiği krediyi ödeyemeyince emekli maaşına haciz konuldu. Meriç'teki evinde tek yaşayan Ahmet E., bu durum üzerine psikolojik bunalıma girdi.

Akşam saatlerinde Uzunköprü'ye gelerek arkadaşlarıyla sohbet eden Ahmet E., bir süre sonra arkadaşlarının yanından ayrıldı. Ahmet E. daha sonra, ilçeye adını veren köprünün altına giderek iple kendini asıp intihar etti.

Olayın yaşanmasının ardından köprünün altına tuvalet ihtiyacını gidermek için giden A.T., şahsın cansız bedenini buldu. Durumu hemen acil servis ve polis ekiplerine bildiren A.T., "Tuvalet ihtiyacımı gidermek için köprünün altına indim. Köprünün altına indiğimde iple kendini asmış birini gördüm ve durumu hemen 112 Acil ve 155 Polis ekiplerine bildirdim" dedi.

İntihar eden şahsın yakınları ise, "Ailesiyle sorunları vardı. Kredi kartı borçlarından dolayı emekli maaşına da haciz konulunca psikolojik bunalıma girdi. Bugün saat 15.00 sıralarında kahvede karışlaşmıştık yemek yemeğe çağırdım gelmedi, morali çok bozuktu. Yazık etti kıydı kendine" diye konuştu.

Ahmet E.'nin cenazesi, olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler