HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kucaklarında çocuklarıyla cezaevine girdiler

Samsun'da girdikleri evden içinde altın, pırlanta, para ve kumbara bulunan çelik kasayı çaldıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanan 22 yaşındaki Bahar Saz ile 25 yaşındaki Fatma Saz tutuklandı.

Kucaklarında çocuklarıyla cezaevine girdiler

Şüpheliler kucaklarındaki çocuklarıyla birlikte cezaevine gönderildi.

Olay dün İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan Bahar Saz ile akrabası Fatma Saz, bir apartmana girerek 27 yaşındaki Talip K.'ya ait dairenin zilini çaldı. İki şüpheli kapıyı açan olmayınca kilidi kırıp içeri girdi. Yatak odasındaki dolapta bulunan küçük çelik kasayı açamadı. Bunun üzerine içinde 2 tek taş pırlanta yüzük, 1 altın küpe, 100 lira para ve çocuk kumbarası bulunan kasayı ellerindeki torbaya koyup evden çıktı.

BİR KADIN GÖRÜP POLİSE İHBAR ETTİ

Bu sırada bir kadın, iki şüpheliyi ellerinde çelik kasanın bulunduğu poşetle apartmandan çıkıp kaçarken görünce polise ihbarda bulundu. olay yerine gelen polis, Talip K.'nın evinden hırsızlık yapıldığını tespit edip, apartmanın ve çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip iki şüpheliyi belirledi. Şüphelilerin Canik İlçesi'ndeki evine baskın yapan polis, Bahar Saz ile Fatma Saz'ı gözaltına aldı. Kucaklarındaki çocuklarıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen kadınlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün yine çocuklarıyla birlikte adliyeye çıkarıldı. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Bahar Saz ile Fatma Saz, tutuklandı. Çocuklarıyla birlikte cezaevine teslim edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler