HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük kıza kabus yaşatan hırsız yakalandı

Bursa'da hırsızlık için girdiği evdeki astım hastası küçük kızı koli bandı ile bağlayıp dizüstü bilgisayar ve telefonu aldıktan sonra kaçan zanlı yakalanarak tutuklandı.

Olay, 14 Ağustos Perşembe günü merkez Nilüfer ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre anne Eylül Ö.'nün evden ayrılmasının ardından öğle saatlerinde N.K. (20) isimli bir şahıs, ikinci kattaki evin balkonundan daireye girdi. Bu sırada uyumakta olan 12 yaşındaki Kardelen Ö.'yü fark eden N.K., küçük kıza yumruk atıp koli bandıyla ellerini, kollarını, ayaklarını ve ağzını bağladı. Astım hastası küçük kızın yalvarması üzerine ağzını açan zanlı, para istedi. Para bulamayan hırsız, içerideki cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyerek geniş çaplı çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı saat 18.30 sıralarında Yıldırım ilçesine bağlı Değirmenönü Mahallesi'nde yakaladı. Karakola götürülen N.K., 4 ayrı hırsızlık yaptığını da itiraf etti. Polisteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen N.K. tutuklandı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler