HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kulübede tecavüze 15 yıl hapis

Samsun'da, olay tarihinde 14 yaşındaki kıza bir köydeki kulübede tecavüz ettiği iddia edilen genç, yargılandığı mahkeme tarafından toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Tekkeköy ilçesinin Andyeri köyünde 2011 yılında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.B.(24) adlı genç, yanında arkadaşı H.K.(24) ile birlikte Samsun'da buluştukları olay tarihinde 14 yaşında olan T.Ö. ve F.Ş.(15) adlı kızlar ile birlikte otomobil ile olayın olduğu köye gittiler. Burada Ş.B.'nin kulübe içinde zorla T.Ö.'ye tecavüz ettiği, H.K.'nin ise kulübe önünde F.Ş.'yi öpmeye çalıştığı ileri sürüldü. Şikayet üzerine Ş.B. ve H.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında Ş.B., T.Ö.'ye karşı "cinsel istismar" suçundan 12 yıl 6 ay, "hürriyetten yoksun kılmak" suçundan da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

T.Ö.'nün F.Ş.'ye yönelik "hürriyetten yoksun kılma" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılarak bu cezası hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına kara verilerek ertelendi. H.K.'nin ise F.Ş.'ye yönelik "cinsel istismar" suçundan beraatine karar verilirken, "hürriyetten yoksun kılma" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılıp, bu ceza hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına kara verilip ertelendi. Ayrıca H.K., T.Ö.'ye yönelik "hürriyetten yoksun kılmak" suçundan ise 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler