HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kumar oynatılan sendikaya yeni yerinde ikinci baskın

Adana'da kumar oynattığı belirlenen Çukurova Eğlence ve Konaklama İşçileri Sendikası'na (ÇEK-İŞ), yeni taşındığı adreste yeniden kumar oynattığı bilgisi üzerine polis üç günde 2'inci kez baskın yaptı

Kumar oynatılan sendikaya yeni yerinde ikinci baskın

ADANA, (DHA) - Daha önce Güven Partisi, sonra aynı binada Çukurova Eğlence ve Konaklama İşçileri Sendikası (ÇEK-İŞ) tabelası asarak kumar oynatılan mekan yine kapatılınca, sendikanın taşındığı yeni adreste de kumar oynatdığının anlaşılması üzerine 3 gün önce baskın yapıldı. Kayalıbağ Mahallesi'ndeki sendikanda yehiden parasına tombala oynatmaya devam ettiği bilgisine ulaşan Ahlak Bürosu ekipleri, gece yarısı operasyon yaptı. 3 katlı sendika binasının etrafını saran polisler, 4 ayrı kilit bulunan iki kat demir kapıyı koçbaşı ile kırarak içeri girdi. Polislerin demir kapıyı kırdığı sırada, sendikada tombala oynatan görevliler ise malzemeleri binanın damından dışarı attı.

Kapıyı kırdıktan sonra içeri girebilen polis, 80'i tombala oynamaya gelen müşteri, 7'si ise sendika yöneticisi toplam 87 kişi yakalandı. Kumar oynayan 80 kişiye kabahatler kanunu uygulanarak para cezası yazıldı. Sendika görevlisi 7 kişi ise gözaltına alındı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler