HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kumkapı'da paketlenmiş köpek eti bulundu

Fatih Kumkapı'da bir sokak içersinde derisi yüzülmüş, bir poşet içinde parçalanmış köpek eti bulundu. Vatandaşlar köpek etinin satılma amaçlı kullanılacağını iddia etti.

Kumkapı'da paketlenmiş köpek eti  bulundu
Olay yerinde inceleme yapan Fatih Belediyesi ekipleri, köpek etini bulunduğu yerden kaldırdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
[** **](https://www.mynet.com/istanbulda-kopek-eti-bulundu-2690825-myvideo)
Et fiyatlarındaki artış ile ilgili tartışmaları sürerken Fatih'te korkunç bir olay gerçekleşti. İddialara göre, sokak içinde bulunan demirci dükkanının önüne sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından içi dolu iki adet siyah poşet bırakıldı. Dükkanını açmak için sokağa gelen esnaf, içi dolu poşetleri kontrol etmek isteyince adeta dehşete düştü. Poşetin içinde parçalanmış köpek etlerinin bulunduğunu gören vatandaşlar şok geçirdi. Köpek etlerinin satılma amaçlı kullanılacağını düşünen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri etlerin bulunduğu yerde bir süre inceleme yaptıktan sonra, Fatih Belediyesi'ne haber verildi. Fatih Belediyesi'nden olay yerine bir veteriner geldi.
Köpek eti üzerinde inceleme yapan veteriner Ufuk Çalışkan, köpek etinin ne amaçla kesildiğini bilmediğini söyledi. Kendilerine ihbar geldiğini belirten Çalışkan, "Etlerin bir konteynırda olduğunu söylediler. Sabah buraya geldiğimizde poşetler içinde köpek etlerini gördük. Korkunç bir tablo. Gıda amaçlı mı intikam amaçlı mı kesilmiş bilmiyoruz?" diye konuştu. "Bir inceleme başlatacak mısınız?" sorusuna ise Çalışkan, "Hayvan öldü, imhası gerçekleşecek. Derisi yüzülmüş, parçalamış köpek etleri. Birileri gördüğü için mi buraya bıraktılar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
Köpek etlerini gören vatandaşlar ise olaya tepki gösterdi. Etlerin halka yedirileceğini ileri süren vatandaşlar, "Birisi gördü 'seni şikayet edeceğim' dedi. O da kendisini açığa çıkarmamak için köpek etini buraya bıraktı diye düşünüyorum. Bu büyük bir dehşet." dedi. Köpek etlerini bulan vatandaş ise kesilen köpeğin mahallenin köpeği olduğunu anlattıktan sonra şöyle konuştu: "Sabah poşetleri açtım baktım, kuzu eti zannettim, bir paketin içinde satılma amacıyla yapmışlar, güzelce soymuşlar. Derisi ve kafası ayrı bir poşette, etleri ise ayrı bir poşete konulmuştu. Bu mahallede ilk kez böyle bir şey oluyor."
Olay yerindeki belediye ekipleri köpek etlerini araca koyarak götürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Cihan


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler