HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurbanlarını TV'den seçmişler

İstanbul’da fuhuş çetesi çökertildi. Tutuklanan 4 şüphelinin, TV kanallarındaki evlenme programlarına katılan bazı kadınları ağlarına düşürüp şantaj ve işkenceyle fuhuşa zorladığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinden irtibata geçtikleri kadınları evlilik ya da iş bulma vaadiyle kandıran çete üyelerinin, belli bir arkadaşlık seviyesine gelen hedefini çeşitli eğlence mekanlarına götürdükleri ve burada içeceklerine ilaç katarak onları baygın hala getirdikleri ortaya çıktı.

İstanbul'da bir grup şüphelinin, evlilik vaadiyle kandırdığı kadınlara fuhuş yaptırdığına yönelik ihbar polisi harekete geçirdi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı. Ekipler Şişli ve Kâğıthane'de belirlenen adreslere baskın yaptı. 4 kişi gözaltına alındı. B.K.(26), E.A.(26) ve O.G.(22) tutuklandı.

İÇECEKLERİNE İLAÇ KOYMUŞLAR

Fuhuş çetesinin yöntemi akıllara durgunluk verdi. İddialara göre çete üyeleri, aralarında TV kanallarındaki evlenme programlarına katılan bazı isimler ile yurtdışından gelip iş arayan kadınları hedef seçiyordu.

Sosyal medyadan irtibata geçtikleri kadınları evlilik ya da iş bulma vaadiyle kandıran çete üyeleri, belli bir arkadaşlık seviyesine gelen hedefini çeşitli eğlence mekânlarına götürüyordu. Burada kadınların içeceklerine ilaç katarak onları baygın hale getiren çete, sersemleşen kadınların çıplak fotoğraflarını çekiyordu. Fotoğraflarla şantaj yapan çete, metruk binalarda ya da ormanlık alanda kadınlara işkence ediyordu.

Kadınları fuhuş yapmaya zorlayan çetenin Özbekistanlı I.S.'nin (26) bileklerini keserek yaraladığı belirlendi. Çetenin mağdurlarından P.M. (20) adlı kadının ise 2 yıl önce bir kanaldaki evlilik programına katıldığı saptandı. Ahlak Kumar Büro Amirliği, I.S., P.M. ve U.S.'yi (33) çetenin elinden kurtardı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler