HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurbanlık boğa dehşet saçtı

Bolu’da Kurban Bayramı öncesi satılmak için şehir merkezine getirilen kızgın boğa dehşet saçtı. Şehrin en işlek caddesine giren boğa, bir kişiyi yaraladı.

Kurbanlık boğa dehşet saçtı

BOLU (İHA) - Olay, saat 11.00 sıralarında Karaçayır Mahallesi’nde yaşandı. Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarından boğa satın alan Turgut Yurdakul, 900 kilogramlık boğayı kamyonetten indirip ahırına sokmak istedi. Yurdakul’a yardım eden Hakan Erdem, bir anda boğayı elinden kaçırdı. Karaçayır Mahallesi’nden koşmaya başlayan boğa, 2 kilometre boyunca dolaşarak şehrin en işlek caddesi olan İzzet Baysal’a girdi. Bankalar Caddesi’nden Belediye Meydanı’na doğru koşmaya başlayan boğa, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Bu arada Belediye Meydanı’nda bir bankaya girmeye çalışan Mustafa Batır (50), boğanın boynuz darbeleriyle yerde kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin müdahalesine rağmen kızgınlığı geçmeyen boğa koşmaya devam etti. Polis ve zabıta ekiplerinin araçlarla peşine düştüğü boğa, 4 kilometre koşup Çıkınlar Mahallesi’nde büyükbaş hayvanların otladığı tarlaya girdi. Polis ekipleri Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden yardım isterken, tarlaya gelen görevliler boğaya bayıltıcı iğne attı. 3 iğnenin ardından bayılan boğa hemen bir ağaca bağlandı.

[Kurbanlık boğa dehşet saçtı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Kurbanlık boğa dehşet saçtı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")

En Çok Aranan Haberler