HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurbanlık boğa trafik kurbanı oldu

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa D-100 karayoluna çıktı. Burda bir TIR'ın çarpması sonucu yaralanan boğa, yol üzerinde kesilerek kurban edildi.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında ilçe merkezindeki Kemalpaşa Mahallesinde yaşandı. Hayvan pazarından 5 hisse olarak satın alınan ve götürülmek için araca yüklenmeye çalışan kurbanlık boğa sahiplerinin elinden kurtularak kaçtı. Sahiplerini bir süre peşinden koşturan boğa D-100 karayolu üzerine çıktı. Boğayı yakalamaya çalışan hissedarlardan Ali Şahin ise yaralanarak Suşehri Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İlçe merkezine 3 kilometre mesafedeki boğaya yoldan geçen ve Erzincan'dan Tokat istikametine giden Sinan Şimşek yönetimindeki 34 ZE 8583 plakalı TIR çarptı. Yaralanan kurbanlık boğa yol üzerinde kesilerek kurban edildi. Boğa daha sonra olay yerine çağrılan çekici yardımı ile kaldırıp götürülerek sahiplerine teslim edildi.

KAÇAN KURBANLIK OTOMOBİLE ÇARPTI

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde kurbanlık hayvanın çarptığı otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.
Kaza, yeni Sapanca yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sahibinden kaçarak yola fırlayan kurbanlık hayvan, Adapazarı istikametinden Sapanca istikametine gitmekte olan Davuk Koç (65) idaresindeki 54 FC 245 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobilde bulunan sürücü ve Saniye Koç (68) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kurbanlık hayvanın çarptığı otomobil kullanılmaz hale geldi.

BOĞA BOLU'DA TRAFİĞİ BİRİRİNE KATTI

Bolu'da hayvan pazarından alınan ve ahıra götürülen boğa, sahibinin elinden kaçarak karayolunda trafiği birbirine kattı.

Olay, D-100 karayolunun Karacaağaç köyü mevkiinde gerçekleşti. Hayvan pazarından alınan ve ahıra götürülen bir boğa, Bolu'ya bağlı Karacaağaç köyü yakınlarında sahibinin elinden kaçtı. D-100 karayoluna çıkan boğa nedeniyle yolda trafik durdu. Kızgın boğayı karayolunda gören sürücüler, şaşkınlıklarını gizleyemezken, D-100 karayolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Boğayı yakalamak için zabıta ve polis ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da seferber oldu. Yoldan çıkarak tarlalara kaçan boğa, zabıta ekipleri ve vatandaşların da çabasıyla güçlükle yakalanabildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler