HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuyumcuyu soymak için tünel kazarken yakalandılar

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde bir kuyumcuyu soymak için tünel kazan 2 kişi, soyulmak istenen iş yeri sahibinin dikkati sayesinde polis tarafından suçüstü yakalandı.

Kuyumcuyu soymak için tünel kazarken yakalandılar

İMAMOĞLU (Adana), (DHA) - Olayla ilgili olan bir kişi ise kaçmayı başardı.

İlçe merkezinde meydana gelen soygun girişiminde Ömer Baran, Ramazan Koçak ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşlarıylabirlikte Tuna Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki boş olan iş yerini kiraladı. 'Sigorta acentesi açacağız' diyen 3 kişi, iddiaya göre iş yerinin camlarını kapatıp tadilat görüntüsü verip 2 dükkan ilerideki Osman Aydın'a ait kuyumcuya doğru tünel kazmaya başladı.

Baran ve Kaçak'ın özellikle akşamları çalışmasından ve hareketlerinden şüphelenen kuyumcu Osman Aydın, emniyete giderek polisten yardım istedi. Şikayet üzerine polis, şüphelileri takibe aldı. 3 gün süren takip sonunda Ömer Baran ve Ramazan Koçak'ın akşamları tünel kazdıklarını, diğer kişinin ise dışarıda gözcülük yaptığını tespit eden polis, dün saat 22.30 sıralarında operasyon yaptı. Koçak ve Baran tünel kazarken suçüstü yakalanırken, dışarıda gözcülük yapan kişi ise kaçtı. 2 kişi, sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı. Polis, kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler