HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lastiğini patlattıkları araçtan 62 bin lira çaldılar

Kahramanmaraş'ta, lastiğini patlattıkları cipin sürücüsü İrfan Baran'ı durdurup, oyalayan hırsızlar, aracın koltuğundaki poşette bulunan 62 bin lirayı çaldı

Lastiğini patlattıkları araçtan 62 bin lira çaldılar

Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, paranın inşaat işçilerinin maaşı olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Azerbaycan Bulvarı'nda meydana geldi. İnşaat firması yetkilisi İrfan Baran, Kıbrıs Meydanı'ndaki bir banka şubesinden işçilere ödeyeceği 70 bin lira parayı çektikten sonra 46 BL 254 plakalı cipiyle Azerbaycan Bulvarı'ndaki başka bir banka şubesine geldi. İrfan Baran, bankaya olan 8 bin lira borcu ödemeye girdiği sırada bir kişi, cipin sağ arka lastiğini kesti. Bir süre sonra poşet içerisindeki 62 bin lirayı aracının ön koltuğuna koyduğu sırada Baran'ın yanına yaklaşan başka bir kişi, lastiğin patlak olduğunu söyleyip oyaladı. İrfan Baran aracın lastiğine baktığı sırada kimliği belirsiz kişi içerisinde 62 bin lira paranın bulunduğu poşeti alıp kayıplara karıştı.

OLAYI GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Hırsızların, cipteki 62 bin liraya çalmaları banka şubesinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerden birinin lastiği kesip uzaklaştığı görülüyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, araçta parmak izi alarak banka şubesinin güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Paranın inşaat işçilerinin maaşı olduğunu söyleyen İrfan Baran, bir kişinin kapıya vurup kendisini oyaladığı sırada parayı alıp kaçtığını belirterek, "Bankadan 70 bin lira para çektim. Buradaki şubeye gelip 8 bin lira borç ödedim. Arabanın lastiğinden bir ses geldi. Ben oralı olmadım. Oradan geri geri gelirken biri kapıya vurdu 'Hemşerim lastiğin patlamış, bu şekilde gidemezsin' diye. Ben de lastiğe bakmak için aşağıya indim. Çalınan poşette 62 bin lira vardı" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler