HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lise son sınıf öğrencisi 1 haftadır kayıp

Adıyaman'da lise son sınıf öğrencisi Ahmet Berk Ünlü, 1 haftadan beri ailesi ve polis tarafından aranıyor.

Adıyaman'da babasının cüzdanındaki parayı alarak kayıplara karışan 17 yaşındaki Ahmet Berk Ünlü'den 1 haftadan beri haber alınamıyor. Ahmet Berk Ünlü'nün ailesi çocuklarının kayıp olmasından sonra polise başvurdu. Polis, Ahmet Berk Ünlü'nün kaçtığı günün akşamında Bursa'da bir otelde kaldığını tespit etti.

Baba Yusuf Ünlü, oğluna seslenerek bir an önce eve dönmesini ve kendisinin hayatından endişe ettiklerini dile getirdi. Yusuf Ünlü, "Oğlumun neden kaçtığını bilmiyoruz. Ancak kendisi Endüstri Meslek Lisesi'nin Makine Bölümü'nde son sınıfında okuyordu. Açık öğretim lisesine kayıt yaptırıp, dershaneye gitmek istediğini söyledi. Ben kendisine açık öğretim lisesine kayıt yaptırmamasını, okuluna devam etmesini ve dershaneye sonraki sene gitmesi gerektiğini söyledim. Çok ısrar etti ve açık öğretim lisesine kayıt yaptırdı. Kayıt yaptırdıktan sonra alan derslerinin iptal olduğunu ve iki yıla kadar mezun olamayacağını anlamış. Tekrar eski lisesine dönmek istemiş fakat dönemeyeceğini öğretmenleri kendisine söylemiş. Benim kendisine kızacağımı düşünerek, kaçmış olabilir. Benim cüzdanımdan 2-3 bin TL civarında parayı da alarak kayıplara karıştı. Kendisine buradan seslenmek istiyorum. Lütfen evine dönsün. Benim evladımdır. Ben kendisine kızmam. Kaç günden beri perişan olduk. Bir an önce evine dönmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Hala Arzu Ünlü ise yeğenini gören ve duyanların kendilerini veya polisi aramalarını isteyerek, "Yeğenim en son Bursa Orhangazi'de bir otelde kalmış. Özellikle Bursa'da yeğenimi görenlerin polise veya 0507 576 6665 nolu telefona bildirmesini istiyoruz. Yeğenimin sağ salim evine dönmesini dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler