HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli genç sevgilisi terk edince çatıya çıktı

Aydın'da 17 yaşındaki lise öğrencisi O.G., iddiaya göre sevgilisinin terk etmesi nedeniyle kuru sıkı tabanca alarak, beş katlı bir inşaatın çatısına çıktı.

Polis tarafından ikna edilen genç yaklaşık iki saat sonunda indirildi.

Olay, dün (Pazartesi) saat 20.30 sıralarında Efeler Mahallesi 1457 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat halindeki beş katlı bir binanın çatısında elinde tabanca olan bir kişinin olduğunu görenler durumu sağlık polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, çelik yelek giyerek çıktıkları çatıda, isminin O.G. olduğu öğrenilen lise öğrencisini kendisine zarar vermemesi için ikna etmeye çalıştı. O.G. elindeki tabanca ile kendisini ikna etmeye çalışan polisleriyanına yaklaştırmazken, itfaiye ekipleri hava yastığı açarak önlem aldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen O.G.'nin anne, babası ve yakınları ikna etmeye çalıştı. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Zabun, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Necip Çeltikçi, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Korhan Özmenlikan ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Abdil Ocak da çatıya çıkarak O.G. ile konuştu. Yaklaşık iki saat boyunca çatıda sürekli yer değiştiren ve elindeki tabancayı bırakmayan O.G., ikna edilerek çatıdan indirildi. O.G.'nin elindeki tabancanın kuru sıkı olduğu tespit edildi. O.G., ifadesi alınmak üzere Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler