HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli Sümeyye 21 gündür kayıp

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Sümeyye Çakır'dan 21 gündür haber alınamıyor.

Liseli Sümeyye 21 gündür kayıp

KÜTAHYA (İHA) - Yaklaşık bir yıldır Tavşanlı ilçesinin Çardaklı Mahallesi'nde dedesi ve anneannesiyle birlikte oturan Sümeyye Çakır, 3 hafta evvel, "Arkadaşlarımın yanına gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. 70 yaşındaki dede Hüseyin Çelik, 21 gündür kayıp olan torunu Sümeyye'nin anne ve babasının da yanında olmadığını belirtti.

Gözü yaşlı dede, "Arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyip evden ayrıldı. O güden itibaren kendisinden bir daha haber alamadık. Torunumun ayrı yaşayan anne ve babasının da yanında olmadığını öğrenince durumu polis, jandarma ve savcılığa bildirdim. Yetkililer, Sümeyye'nin gidebileceği bütün yerleri didik didik aradı ancak izine rastlayamadı. Anne ve babası da Sümeyye'nin bulunması için seferber oldu. Sümeyye'yi gören veya yerini bilenlerin insanlık namına bize veya güvenlik güçlerine haber vermelerini istiyorum" diye konuştu.

Dede Çelik, Sümeyye'nin evlenme vaadiyle kaçırılmış olabileceğini söyledi.

60 yaşındaki anneanne Habibe Çelik de, "Kızım, seni çok özledim. Artık evine geri dön" diyerek torununa seslendi. 12 yaşındaki kuzeni Ali Emre Uslu da, Sümeyye'yi çok özlediğini ifade etti. Dede Hüseyin Çelik, 3 haftadır kayıp olan Sümeyye'nin resimlerini sokak ve caddelerdeki elektrik direklerine yapıştırdı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler