HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lokantada hesap yüzünden dayak yedi, sabah evinde ölü bulundu

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde fabrika işçisi 42 yaşındaki Ömer Özer, evinde ölü bulundu.

Lokantada hesap yüzünden dayak yedi, sabah evinde ölü bulundu

Dün gece eğlenmek için gittiği içkili lokantada hesap yüzünden çıkan kavgada dövüldüğü öne sürülen Özer’in kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak. Jandarma ise lokantadaki 7 kişiyi gözaltına aldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Ömer Özer, geçen cumartesi gecesi yalnız başına içkili bir lokantaya alkol alıp eğlendi. Gecenin sonunda gelen hesabı fazla bulan ve parası hepsini ödemeye yetmeyen Özer ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma büyüyünce çalışanlar, Özer'i dövdü. Bu sırada Özer, cebindeki çakıyı çıkartarak garsonlardan Hüseyin Beysever'i bacağından hafif yaraladı.

Lokanta çalışanı Hüseyin Beysever'in yaralanması üzerine Ömer Özer, 'kan parası' adı altında 16 bin lira istenerek lokantada alıkonuldu. Bunun üzerine parayı ödeyeceğini söyleyen Ömer Özer, oğlu Oğuzhan Özer ve eniştesi Birol Bilgin'i telefonla arayarak durumu anlattı ve para istedi. Bunun üzerine oğul Oğuzhan Özer ile enişte Bilgin, lokantaya giderek 11 bin lira ödeme yaptı. Geri kalan 5 bin lira için de Ömer Özer'e senet imzalatıldı.

Senet imzalatına kadar lokantada bekletilen Ömer Özer, kendisini iyi hissetmediğini belirterek hastaneye gitmek istedi. Ancak işyeri çalışanları buna izin vermedi. Bir süre sonra çalışanlarının gözetiminde Ömer Özer, oğlu ve eniştesi ile birlikte evine bırakıldı. Geceyi evinde geçiren Ömer Özer, sabah odasında oğlu tarafından hareketsiz bulundu. İhar üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Eve gelen sağlık ekipleri Özer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ailenin yaşananları jandarmaya anlatması üzerine, lokantada olay sırasında bulunduğu belirlenen Gökhan P., Umut A., Serdar P., Ökkeş D., Erkut D., Mert M. ve Hüseyin B. gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler