HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lüks otomobilin çalınış şekli polisi bile şaşırttı

Avcılar’da yedek kontak anahtarı torpido gözüne bırakılan lüks otomobilin camını kırarak içine girdikten sonra çalan iki şüpheli polis tarafından yakalandı.

Daha önceden polise geliş kaydı olduğu öğrenilen şüphelilerin araç çalma anı ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yetkililer vatandaşları uyararak kontak anahtarlarının yedeğinin torpido gözünde bırakılmamasını istedi.

Bayrampaşa’da şüphe üzerine durdurulan lüks otomobil çalıntı çıktı. Üzerinde sahte plaka takıldığı belirlenen araçta bulunan Aykut Ö.(36), Aydın H.(42) gözaltına alındı. Otomobilin Avcılar’dan 2 Mayıs tarihinde bir otoparktan çalındığı tespit edildi. Otomobilin çalınma şekli ise deneyimli dedektifleri bile şaşırttı. Şüphelilerin aracın camını kırarak içeri girdikleri torpido gözünde buldukları yedek anahtarla aracı çalıştırarak çaldıkları tespit edildi. Yetkililer vatandaşları uyararak yedek kontak anahtarının torpido gözüne bırakılmamasını istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerin benzer suçlardan daha önceden polise geliş kayıtları olduğu öğrenildi. Şüpheliler işlemleri tamamlandıkta sonra adliyeye sevk edildiler.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler