HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maç bileti kuyruğunda silahlı kavga

Kadıköy’de maç bileti almak sırada bekleyen iki grup arasında kavga çıktı. İki kişi olay yerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu, 1 kişi ise hastanede silahla vurularak yaralandı.

İSTANBUL (İHA)Olay, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı Bilet Satış Bayii önünde akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; bilet almak için satış noktasına gelen Behçet Ekrem B. ile Ramazan Ekrem B., burada başka bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bıçaklı kavgaya dönüşen tartışmanın ardından iki genç bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen ambulanslar ile Ümraniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından hastaneye gelen saldırgan grup, hastane bahçesinde bekleyen B.’nin akrabalarından Kadri B.’yi bacağından silahla yaralayıp kayıplara karıştı. Yaralanan Kadir B. hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı ve silahlı saldırıya uğrayan 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Hastane bahçesinde olaya tanık olan bir vatandaş, “Ben kantinde çalışıyorum. Hastane bahçesinde adamlar toplanmıştı. Adam karşıdan geldi, ateş etti. Biri yere düştü. Saldırıya uğrayan taraf, kaçan adamların peşinden ateş ettiler. Sonra buradaki yaralıyı hastane içine kaldırdılar” dedi.

Kavganın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olayın gerçekleştiği her iki olay yerinde inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler