HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Madenci, servis beklerken kalp krizinden öldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işe gitmek için evinden çıkan maden işçisi, durakta işçi servisini beklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 06.20 sıralarında Ömerli Mahallesi'nde meydana geldi. Kandilli beldesinde özel bir maden ocağında elektronik ustası olarak çalışan iki çocuk babası Erman Çetin (50), işe gitmek için evden çıktı. Duraktaservisin gelmesini beklediği sırada kalp krizi geçiren Erman Çetin aniden yere yığıldı. Çevredekiler Erman Çetin için sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede gelen 112 sağlık görevlileri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen TTK emeklisi maden işçisini hayata döndüremedi. Özel bir hastanenin morguna kaldırılan Erman Çetin'in akrabaları ve mesai arkadaşları hastane önünde gözyaşı döktü.

TTK'dan emekli olduktan sonra özel maden ocağında çalışmaya başlayan ve sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Erman Çetin için savcılık otopsi yaptı. Bu arada elektronik ustası Erman Çetin'in aynı işyerinde çalıştığı elektrik ustası mesai arkadaşı Şaban Adıgüzel'in de 1 ay önce iş çıkışında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler