HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maganda kurşunuyla yaralanan Muhammet Emir öldü

Gaziantep’te ailesiyle birlikte gittiği parkta kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunla başından yaralanan 2 yaşındaki Muhammet Emir , tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

GAZİANTEP, (DHA)- Geçen 2 Nisan'da Bekirbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda, küçük Muhammet Emir, akşam saatlerinde annesi Elmas ve babası Osman Sezer ile birlikte gittikleri parkta kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Özel bir hastanede tedaviye alınan Muhammet Emir Sezer, bugün öğleden sonra yaşamını yitirdi. Sezer’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adili Tıp Kurumu Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Küçük çocuğun burada bekleyen ailesi göz yaşlarına boğuldu.

Muhammet Emir Sezer’in amcası Müslüm Sezer, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek suçlunun bir an önce yakalanması için polislere güvendiklerini söyledi. Amca Sezer, şöyle dedi:

"Ben iş yerinde çalışıyordum. Kardeşim bana telefon açarak yeğenimin kafasına kurşun değdiğini söyledi. Havadan gelen kurşunun geldiğini söylediler. Maganda kurşunu dedikleri buymuş. Bu silahlar sıkılmaya devam ettikçe bu çocuklar ölmeye devam edecek. Böyle şeyler olmasın buna engel olalım."

Polis, Muhammet Emir'in ölümüne yol açan tabancayı ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler