HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazincilerin tweet kavgası karakolda sonuçlandı

Bursa'da, magazin dergisi sahibi S. Ö., bir başka dergide röportajlar yapan Ş. S. Y. hakkında iddiaya göre sosyal medya üzerinden hakaret içeren mesajlar attı.

Magazincilerin tweet kavgası karakolda sonuçlandı

Mesajlara tepki gösteren Ş. S. Y.’nin eşi L. Y., bürosuna gittiği S. Ö. ile tartıştıktan sonra kurusıkı tabancayla ateş etti.

Olay, dün akşam merkez Osmangazi İlçesi Kükürtlü Mahallesi Bademli Sokak’ta, meydana geldi. Bursa’da yayınlanan bir magazin dergisi sahibi olan S. Ö., iddiaya göre, başka bir dergide röportajlar yapan evli bir çocuk annesi Ş. S. Y.'ye twitter üzerinden hakaret içeren mesajlar yayınladı. Eşi için yazılan tweetleri gören Ş. S. Y.'nin eşi L. Y., iki kuru sıkı tabanca ile mesajları yazan S. Ö.'nün Kükürtlü Mahallesi Badem Sokak’ta bulunan dergisinin bürosuna gitti.

Bu arada tartışma kavgaya dönünce L. Y., kurusıkı tabanca ile ateş etti. Komşularının polisi aramasıyla olay yerine gelen ekipler L. Y.'ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Y.'nin aracında yapılan aramada 1 av tüfeği ele geçirildi. Çekirge Polis merkezi’ne götürülen L. Y. ve S. Ö., birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler