HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da biçerdöverin altında kalan operatör yanarak hayatını kaybetti

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde devrilen biçerdöverin altında kalan operatör, araçtaki motosikletin neden olduğu yangında yaşamını yitirdi.

Malatya'da biçerdöverin altında kalan operatör yanarak hayatını kaybetti

Kenan İnan'ın (33) kullandığı biçerdöver, Alican Mahallesi Sakızlar mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. İnan, devrilen biçerdöverin altında kaldı. Kaza sırasında aracın yan tarafında bağlı bulunan motosikletin deposundaki benzinin dökülmesi sonucu biçerdöverde yangın çıktı. Aracın altında sıkışan İnan, yaşamını yitirdi. Yol kenarındaki boş tarlaya da sıçrayan yangın, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. İnan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, İnan'ın ilçede biçerdöverle hububat biçtiğini söyledi. Olayın üzüntü verici olduğunu ifade eden Öztürk, "Tarlayı biçtikten sonra biçerdöverin tablası yere değmesin diye tarladan çıkmaya çalışıyor. Tabi ham tarladan çıkarken biçerdöver patinaj yapıyor, operatör kontrolü kaybediyor ve biçerdöver devriliyor. Üzerinde bir motosiklet var. Bu motosikletten dökülen benzin yangının çıkmasına sebebiyet veriyor. Biçerdöver tamamen yanmış vaziyette. Operatör de aynı şekilde biçerdöverin altında kalmış ve hayatını kaybetmiş" diye konuştu. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler