HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da esrarengiz cinayet

Malatya'da seyir halindeki otomobile tabanca ile ateş açılması sonucunda yaralanın sürücü aracı ile sulama kanalına uçtu.Ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 24.00 sularında merkez Beydağı Mahallesi Gönültaş Caddesi'nde Paşaköşkü'nden TOKİ'ye çıkan yol güzergahındaki Derme Sulama Kanalı'nın üzerindeki köprünün yanında meydana geldi.

Aziz Dadaş (45) idaresindeki 06 KB 507 plakalı otomobili ile annesine ait eve doğru seyir halinde iken eve yaklaşık 100 metre kala, otomobile kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tabanca ile ateş açıldı. Kurşunların hedefi olan Aziz Dadaş, idaresindeki otomobil ile Derme Sulama Kanalı'nın kenarındaki demir korkuluğu kırarak, kanala uçtu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte 112 acil servis ambulansı sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, yaralı şahısın araç içerisinde sıkıştığını belirlemesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediye İtfaiyesinden arama-kurtarma ekibi istedi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile Aziz Dadaş, kanalın içerisinden çıkartılarak, ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şahısın yakınları olay yerinde fenalık geçirdiler.İlk müdahalesi yapılan yaralı şahıs hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.Yaklaşık 2 saat Turgut Özal Tıp Merkezi'nde müdahale yapılan Aziz Dadaş, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu arada, uzun süreden beri İzmir'de yaşayan Aziz Dadaş'ın polis olan kardeşinin düğünü için Malatya'ya geldiği belirtildi.

Yakınlarının ifadesine göre, herhangi birisi ile husumeti bulunmadığı belirtilen Aziz Dadaş'ın annesinin evine gelirken, 100 metre kala tabanca ile ateş edilerek saldırıya uğraması olayını Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri geniş çaplı olarak soruşturuyor.

Soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler