HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da hareketli gece

Malatya’'da bir araç içerisinde şehrin bazı noktalarında peş peşe tabanca ile havaya ateş açılması emniyet ekiplerini alarma geçirdi.

Malatya'da hareketli gece

Alınan bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park yakınlarında saat 20.30 sularında, 44 LU 677 plakalı pikap içerisinden ateş açıldığı ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri çok sayıda boş kovan bulurken, şüpheli araç olay yerinden kaçtı. Olay yerinde kan izlerine rastlanırken, olaydan dolayı sağlık kuruluşlarına herhangi bir yaralının gitmediği tespit edildi.

Birinci olaydan yaklaşık 20 dakika sonra ise, Beydağı Mahallesi ile Yamaç Mahallesi’nin kesiştiği noktada İmar Iskan Evleri Yolu üzerinde aynı araç içerisinden yeniden tabanca ile ateş açıldığı ihbar edildi. İkinci olay üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Açılan ateş esnasında bölgede gitmekte olan ticari plakalı bir aracın arka camından giren kurşunun, aracın içindeki koltuk başlığına saplandığı görüldü. Kent merkezinde çok sayıda ekip, şüpheli aracı yakalamak için bölgede uzun süre çalışma yaptı, ancak aracı rastlanılmadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler