HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya’da iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Malatya'da iki grup arasında yaşanan kavgada 3 kişi pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Dabakhane Mahallesi Yeni Boztepe Caddesi'nde bir kahvehanede yaşanan tartışma sonrası silahlar çekildi. İddiaya göre kahvehanenin camından aşağıdaki gruba pompalı tüfekle ateş açıldı. Bira şişelerinin de camdan atıldığı olay sırasında 3 kişi açılan ateşte yaralandı. İlk olay yerine ulaşan polis ekibinin telsiz anonsundan silah seslerinin devam ettiğini belirtmesi üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip yönlendirildi. Çelik yeleklerini giyen polis ekipleri, olaya müdahale ederek kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayda yaralanan kişiler ise en yakın özel hastanenin acil servisine kaldırıldıktan sonra ilk müdahalelerinin ardından Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildi. İlk etapta hastaneye giden 6 yaralının olduğu belirtildi ancak daha sonra olayda 3 şahsın pompalı tüfek saçmalarından yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın neden meydana geldiğini konusunda polis ekipleri inceleme başlatırken, kahvehanede olay yeri inceleme ekipleri tarafından deliller üzerine inceleme yapıldı.

Öte yandan Galatasaray-Beşiktaş maçının sona ermesi ile birlikte kent merkezinde hareketli anlar yaşandı. Akpınar Meydanı'nda bir şahsın elinde silahla rastgele ateş açtığı yönündeki ihbara giden polis ekipleri ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Şahsın silah ile ateş açarak ara sokaklara kaçmasının ardından yaşanan hareketli dakikalarda bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, şahsı kısa sürede etkisiz hale getirdi. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler