HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatyalı vatandaşın Erdoğan taklidi herkesi şaşırtıyor

Malatyalı Serkan Aybar'ın yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidini çevresindeki herkes çok beğeniyor. Bir kere yapınca tekrar yapmasını istiyor.

Malatya'da yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı 37 yaşındaki Serkan Aybar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini ve hareketlerini birebir taklit ediyor.

ÇEVRESİNDEKİLER 'REİS' DİYOR

Aybar, yaptığı hareketlerin, ses tonunun benzerliği ile gören ve duyanları şaşırtıyor. Yaklaşık 10 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaptığını söyleyen Aybar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yapmaktan gurur duyduğunu belirtti. Cumhurbaşkanının taklidini yapmaya başladıktan sonra çevresindekilerin kendisine ‘Reis' diye hitap ettiğini kaydeden Aybar, "Cumhurbaşkanımızın taklidini yaptığımı görenler, her fırsatta bana ‘Bir daha Cumhurbaşkanımızın taklidini yap' diyorlar. Ben bundan son derece memnunum. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Kendisinin taklidini yapmak çok büyük bir gurur. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

"EVDE DE TAKLİT YAPIYORUM"

Evli ve 2 çocuk babası olan Aybar, her ortamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yaptığını ifade ederek, "Evde bile yapıyorum, iki tane çocuğum var, onlar da Cumhurbaşkanımızın aşığı. Evde taklit yaptığım zaman çocuklarım da platform kurup fon müziği açıyorlar” diye konuştu.

Aybar, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle Cumhurbaşkanına mesaj da göndererek, kendisini yakından görmeyi çok istediğini söyledi. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler