HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maltepe'de bavulun içerisinde parçalanmış ceset bulundu

Maltepe'de, hayvan pazarında, bir bavulun içerisinde parçalanmış halde ceset bulundu.

Edinilen bilgilere göre, geri dönüşüm için malzeme toplayan çekçekçi olarak tabir edilen iki kişi, Cevizli Mahallesi’nde bulunan hayvan pazarında şüpheli bir valiz görerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Maltepe Asayiş Büro ekipleri, valizi açınca parçalanmış bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Bölge geniş güvenlik çemberine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri de ceset üzerinde incelemelerde bulundu.

Polis, cesedi kimin bıraktığını belirlemek için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı .Cesedin bulunduğu bavulun içerisinde kadın elbiseleri olduğu belirtildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sürüyor.Cesedi bulan 2 kişi ise ifade vermek üzere karakola götürüldü.

YENİ BİR MÜNEVVER VAKASI MI?

Cinayetin işleniş tarzı akıllara, 3 Mart 2009'da işlenen Münevver Karabulut cinayetini getirdi. Karabulut'un vücudu Etiler’de bir çöp konteynerinin içine bırakılan bavulda, başı ise bavulun üzerine konmuş bir gitar kılıfında bulunmuştu.

Münevver Karabulut’u öldürüp, cesedini testereyle kesen Cem Garipoğlu, nöbetçi mahkemede “O’nu seviyordum. Ama cep telefonundaki ’Sevgilim, canım’ yazılı mesajları görünce çılgına döndüm. Tartıştık, itiştik. Mutfaktaki meyve bıçağını alıp sapladım, sapladım... Öldüğünü anlayınca da cesedini bavula koymak iste-dim. Sığmadı, nalburdan testere alıp başını kestim” diye ifade vermişti.

[

MYNET'TE YER ALAN BÜTÜN CİNAYET HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ](https://www.mynet.com/cinayet-haber-listesi)

Gariboğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri’de cezasını çektiği 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak intihar etmişti.

Geçtiğimiz günlerde, Umut Vakfı, basına yansıyan Türkiye'nin şiddet, cinayet haritasını açıkladı. İstanbul şiddetin en fazla olduğu il olarak kayıtlara geçti.

Türkiye'ye damga vuran cinayetlerden biri de Özgecan Aslan cinayetiydi. Üniversite öğrencisi Özgecan, minibüs şoförü tarafından vahşi şekilde katledilmiş, olay ülkenin gündemine oturmuştu.

(AJANSLAR)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler