HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manavgat'ta 2 turist boğuldu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde tatil yapan Rus 61 yaşındaki Liudmila Ukalova ile Alman 83 yaşındaki Johannes Banasik, denizde boğuldu.

Ilıca Mahallesi'nde bir otelde ailesiyle tatil yapan Rus Liudmila Ukalova, saat 11.00 sıralarında denizde bir süre yüzdükten sonra fenalaştı. Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Liudmila Ukolava için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Ukalova'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Liudmila Ukalova'nın cesedi savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ilıca Mahallesi'ndeki diğer olay ise saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Tatil yaptığı otelin sahilinde denize giren Alman turist Johannes Banasik, bir anda fenalaştı. Çevredekiler tarafından fark edilen Banasik'in yaşamını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Johannes Banasik'in cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Her iki turistin rahatsızlıkları nedeniyle çeşitli ilaçlar kullandığı, güneşte fazla kaldıkları ve bu nedenle fenalaştıkları belirtildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler