HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manavgat'ta trafik kazası: 12 yaralı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde turist taşıyan ticari taksi ile lastiği patlayarak karşı şeride geçen otomobilin çarpışması sonucunu 4’ü turist 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Sorgun yolunda Hakan Ök idaresindeki 07 CZK 76 plakalı otomobil ile lastiği patlayarak karşı şeride geçen Cafer Sülü yönetimindeki 07 J 0372 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Ticari takside bulunan yaralılardan Alman turistler Edeltrauf Krankeman, Chrishina Hahn, Uwe Krankeman, Ramona Hahn Özel Akdeniz hastanesine, sürücü Hakan Ök, eşi Fatma Ök, kızları Feryal ve Özgü Ök ile Kübra ve Şevki Mert Bulgurcu ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Alman turistlerden Edeltrauf Krankeman, Chrishina Hahn ayakta tedavi edildi. Uwe Krankeman ile Ramona Hahn'ın tedavileri Özel Akdeniz Hastanesinde devam ederken, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Kübra Bulgurcu’nun yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu, beyin ödemi bulunduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği; sürücüsü Hakan Ök, eşi Fatma Ök, kızları Feryal ve Özgü Ök ile Şevki Mert Bulgurcu’nun yapılan kontrollerinde ardından taburcu olduğu belirtildi.

Beden eğitimi öğretmeni olan otomobil sürücüsü Hakan Ök, denize girmek için eşi, çocukları, öğretmen arkadaşının eşi ve çocuğuyla Sorgun’a giderken otomobilin lastiğinin patlaması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini, sonrasında bir şey hatırlamadığını söyledi.

Kaza yerinde yaralıları hastaneye gönderdikten sonra Jandarma ekiplerine kaza hakkında bilgi veren Ticari taksi sürücüsü Cafer Sülü ise; aracında bulunan turistlerle Side istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeyken, karşıdan gelmekte olan özel otomobilin aniden kendi şeridine geçtiğini, tüm gayretine rağmen kazayı engelleyemediğini söyledi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler