HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manavgat'ta trafik kazası: 3'ü turist 4 yaralı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yolcu otobüsüyle turistleri taşıyan tur otobüsünün karıştığı kazada, 3'ü Hollandalı turist 4 kişi yaralandı.

Manavgat'ta trafik kazası: 3'ü turist 4 yaralı

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında D-400 karayolu Gündoğdu Kavşağı'nın 300 metre ilerisinde meydana geldi. İçinde yolcu bulunmayan ve Mersin'e giden 33 CVZ 01 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü İsmail Geneci, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için fren yaptı. Bariyerlere çarparak durabilen yolcu otobüsüne, aynı istikamette ilerleyen ve içinde 24 turistin bulunduğu Yusuf Dere idaresindeki 07 BNC 29 plakalı tur otobüsü arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerleri sökerek yol kenarındaki araziye giren tur otobüsünde sürücü Yusuf Dere ile Hollandalı turistler 63 yaşındaki Johannes Postama, 68 yaşındaki Adrianus Rebel ve 59 yaşındaki Maria Van Troost yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tur otobüsü sürücüsü Yusuf Dere ilk müdahalenin ardından Side Bilgi Hastanesi'ne, Hollandalı turistler ise Anadolu Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler