HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa’da gündüz vakti silahlı market soygunu

Manisa'da, gündüz vakti bir markete giren yüzü maskeli soyguncu, kasiyeri silahla tehdit ettikten sonra kasadan para alarak kaçtı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesinde bir markette meydana geldi. 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen soyguncu, alışveriş yapma bahanesiyle markete girdi.

Kimsenin olmadığı bir bölümde yüzüne maske takarak kasaya yönelen soyguncu, belinden çıkardığı tabancayı kasiyere doğrulttu. Tabanca ile kasiyeri tehdit eden şahıs, kasiyerden uzattığı poşete paraları doldurmasını istedi. Kasiyere istediğini yaptıramayan soyguncu, bu kez kendisi kasaya yönelerek bir miktar para alıp hızlıca marketten kaçtı. Soygun sırasında kasiyer ve markette bulunan vatandaşlar şok geçirdi. 112 Acil Servis ekipleri korkan kasiyeri ambulansa alarak sağlık kontrolünden geçirdi. Market çalışanları yaşanan soygunu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, markette inceleme yaptı. Marketin içerisinde ve dışında parmak izi incelemesi yapan ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı.Marketin kameralarını ve çevredeki Mobesekameralarını izleyen polis ekipleri, kaçan soyguncuyu arama çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan hırsızlık anı marketin güvenlik kameralarınasaniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hırsızın kasiyeri silahla tehdit ettikten sonra kasadan çaldığı paralarla marketten hızla kaçtığı görülüyor.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler