HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mankenler kraliçesi gözaltında

2007 Best Model Of Turkey Birincisi Neslihan Önder bu sabah Karagümrük Çetesi Operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tehdit ve şantaj ihbarları üzerine soruşturma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sırasında kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen ve halen cezaevinde olan Nuri ve Vedat Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin'in ismine ulaşan polis sabah erken saatlerde Fatih'te eş zamanlı baskınlar düzenleyerek 10 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında şebeke ele başı olduğu iddia edilen Nejat Ergin ile 2007 Best Model Of Turkey Birincisi Neslihan Önder' de bulunuyor. 10 şüpheli tehdit, şantaj, darp ve yaralama suçlarından sorgulanmak üzere emniyete getirildi.
DAHA ÖNCE KOCASINDAN ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ

Neslihan Önder, Ocak 2011'de dört yıllık eşi Erkan Ergun tarafından dayak yediği iddiasıyla karakola başvurmuştu. Adansporlu eski futbolcu Erkan Ergun ile evli ve bir çocuk sahibi olan Önder, eşi Erkan Ergun'un kendisini 2010 Best Model of Azerbaycan birincisi Günay Musayeva ile aldattığını öne sürerek; "Erkan beni yüzlerce kez aldattı. En son Azerbaycan'ın 2010 Best Model güzeli ile beraber olmaya başladı. Üstelik onunla beraber olduğunu her yerde söylüyor, geziyor, tozuyor." demişti.

CÜBBELİ AHMET'E ÇETE ŞOKU

Bu arada aynı operasyonda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün şoför ve koruması da gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Karagümrük Çetesi’ne yönelik düzenlediği operasyonda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün şoför ve koruması da gözaltına alındı. Tehdit ve şantaj ihbarları üzerine başlatılan operasyonda aralarında halen cezaevinde olan Nuri ve Vedat Ergin’in ağabeyi Nejat Ergin ve 2007 Best Model Of Turkey Birincisi Neslihan Önder’in de bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler