HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te eşcinseller eğlendi

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde İngiliz eşcinsel şovmen Jammie Morris'in doğum günü için dün gece düzenlenen partide onlarca eşcinsel ve lezbiyen eğlendi. 30. yaşına giren Jammie Morris'i gece boyunca sevgilisi Tass Joseph yalnız bırakmazken eşcinsel çift, basın mensuplarına dudak dudağa poz verdi. Geceye İngiltere'den gelen, çoğu eşcinsel ve lezbiyen olan 140 çiftin yanı sıra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile eşi Sevgi Acar da katıldı.

Şovları, ITV, BBC ve Chanell 4 televizyonlarında da yayınlanan İngiliz eşcinsel şovmen Jammie Morris'in doğum günü için dün gece bir parti düzenlendi. Parti, şovmenin 9 yıldır her yaz sezonu çalıştığı Marmaris'in Uzun Yalı mevkiinde bulunan "Cheers Bar&Dısco" adlı işletmede gerçekleşti. Partiye katılabilmek için İngiltere'den çoğu eşcinsel ve lezbiyen olan 140 çift geldi. Davetliler, ışık gösterilerinin de yapıldığı gece boyunca gönüllerince eğlenirken, bayanların birbirleriyle dans etmesi, erkeklerin birbirine sarılması dikkat çekti. Tass Joseph, 30. yaşına giren sevgilisi Jammie Morris'i biran olsun yalnız bırakmadı. Eşcinsel çift, basın mensuplarına dudak dudağa öpüşerek poz vermeyi de ihmal etmedi. Belediye Başkanı Ali Acar da Jammie Morris'le hareketli parçalar eşliğinde dans etti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Morris, "Marmaris'te ve Türkiye'de çok rahat ve huzurluyum. Özel hayatıma kimse karışmıyor. Marmaris'i ve Türkiye'yi çok seviyorum. Ömrüm boyunca burada çalışıp yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 300 İngiliz ve az sayıda Türk davetlinin de katıldığı doğum günü partisinde gecenin ilerleyen saatlerinde alkolü de fazla kaçıran davetliler çılgınca eğlendi. 30. Yaş günü pastasını erkek sevgilisi ile kesen Jammie, gece boyunca sevgilisi ile el ele dudak dudağa eğlendi. Gece muhteşem bir havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler