HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maskeli soyguncu, eski işyerini soydu

Kayseri’de 35 yaşındaki H.K., tanınmamak için maske takarak eski çalıştığı akaryakıt istasyonunu soydu. H.K. polisin takibi sonucu yakalanırken, soygun anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

Maskeli soyguncu, eski işyerini soydu

Olay, geçen hafta Pazartesi günü Cırgalan Mahallesi 4140’ıncı Sokak’taki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Bir yıl önce ayrıldığı işyerine gelen evli ve 4 çocuk babası 35 yaşındaki H.K., silahla 2 çalışanı rehin aldı ve market bölümünün yanındaki odaya kilitledi.

Şüpheli, marketteki masanın altındaki dolabın içinde bulduğu 8 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. Soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme ardından kimliği belirlenen H.K.’nin 1 yıl önce akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtildi. Evinde gözaltına alınan şüphelinin üzerinde akaryakıt istasyonundan aldığı öne sürülen paranın bir bölümü ele geçirilirken soygunda kullandığı silah ve maske ise arazide bulundu.

Eski işyerini soyduğu belirtilen H.K., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler