HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maslak'ta trafik kazası: 1 yaralı

İstanbul Etiler'de eğlendikten sonra Sarıyer'de bulunan evine gitmek isteyen sürücü, Maslak yolu üzerinde hız denemesi yapmak isteyince ölümden döndü.

Maslak'ta trafik kazası: 1 yaralı

Aşırı hız ve alkolün etkisiyle meydana gelen kazada takla atarak ters dönen araçta sıkışan Mehmet Ata, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ata'nın, sedyede yatarken etrafına gülücükler dağıtması dikkat çekti.

Aşırı hız ve alkolün neden olduğu kaza, dün gece saat 03.00 sıralarında Maslak yolu üzerinde meydana geldi. Mehmet Ata, Etiler'de arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Sarıyer'de bulunan evine gitmek için 34 GS 482 plakalı BMW marka otomobiliyle yola çıktı. Alkollü olarak direksiyona geçen ve aşırı hız tutkunu olduğu öğrenilen Mehmet Ata, yolların boş olmasını fırsat bilerek hız yapmaya başladı. Ancak alkollü olarak direksiyona geçerek hız yapan Ata, Maslak yoluna geldiği sırada, direksiyon
hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce orta refüje çıkarak beton bloğa çarptı, ardından da takla atıp ters döndü.

Araç içerisinde sıkışan 2 çocuk babası Mehmet Ata'nın yardımına, ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılabilen Ata, bir süre yolda ambulans bekledi. Bu sırada etrafanı gülücükler saçan Ata, olay yerine gelen ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet Ata'nın sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler